Verzenden, Retourneren & Garantie


Verzenden

Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling binnen één tot drie werkdagen verzonden. U wordt via email op de hoogte gehouden van de verzending en bezorging.

HDBTconnect brengt in Nederland geen verzend of orderkosten bij u in rekening. De minimale orderwaarde is 75 euro.


Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met de ontvangen producten. Daarom hanteren wij: niet goed? Geld terug!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Het risico voor terugsturen ligt bij uzelf als consument. Vooral bij kostbare producten geven wij het advies om dit aangetekend of met verzekerservice te versturen. 

Om gebruik te maken van uw retourrecht kunt u contact met ons opnemen via [email protected], u ontvangt van ons een retournummer en verzendinstructies.

Garantie

Het is vervelend als een artikel niet naar behoren werkt of in de loop der tijd kapot gaat. In veel gevallen heeft u recht op garantie. Indien de garantie van toepassing is en het artikel een gebrek vertoont, zijn wij verplicht om binnen redelijke tijd, nadat u het gebrek heeft gemeld en het artikel met kopie-factuur heeft toegezonden, het artikel te repareren of te vervangen.

Standaard krijgt u bij HDBTconnect op bijna alle producten 2 jaar garantie. Verbruiksartikelen of artikelen die aan slijtage onderhevig zijn (zoals lampen, batterijen, losse componenten, kabels, e.d.) zijn van deze garantie uitgesloten. Ook schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik, vocht- en waterschade zijn uitgesloten. HDBTconnect conformeert zich aan de wettelijke rechten welke u als consument al heeft aangaande garantie en conformiteit. In artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden vindt u informatie over garantie.

Mocht u de bestelling willen retourneren onder garantie, dan verzoeken wij u om voorafgaand aan uw retourzending contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail [email protected].

Indien u een artikel retourneert zorg er dan voor dat het artikel zo compleet mogelijk, inclusief alle bijbehorende accessoires en handleidingen retour gezonden wordt. Mocht u het artikel hebben ingebouwd, dan dient u deze uit te bouwen en alleen het originele artikel te retourneren. Tevens dient u een kopie-factuur bij te sluiten, dit is uw garantiebewijs.

De aansprakelijkheid van HDBTconnect is beperkt tot de kosten van reparatie en/of vervanging van het product onder garantie. Bij een vervanging van het product zal de garantiedatum starten bij de aankoop van het originele product. In elk geval, en voor zover wettelijk toegestaan in het land van aanschaf van het product, is HDBTconnect niet aansprakelijk voor winstderving, gevolgschade, indirecte schade of andere bijzondere vormen van schade.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »