Betaalmethoden

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal
De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling, net zoals bij internetbankieren, veilig en gemakkelijk af te ronden. 
Betalen via Ideal is gratis, werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.

Voor Belgische consumenten accepteren wij ook Mister Cash. Hiervoor geldt een toeslag van 1,8% op uw aankoopbedrag. 

Deze transacties worden verzorgt door onze payment partner Sisow. 

Creditcard / PayPal
.
Via het PayPal systeem kunt u veilig met uw creditcard of bankrekening betalen. Indien u nog Paypal account heeft, zal de Paypal-site u helpen door de stappen om een account, gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening, aan te maken. Als u al een account heeft bij Paypal, kunt u via de u bekende manier betalen. De extra kosten van betalen met Paypal zijn € 2,75 per bestelling.

Vooruituitbetaling (via bankoverschrijving)
Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw factuurnummer en het totaalbedrag. Dit bedrag kunt u overmaken op ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd. Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Rembours
Eerst de bestelling ontvangen en daarna betalen aan de postbode is mogelijk door te kiezen voor betalen onder rembours. PostNL zal het pakket aanbieden, waarbij u direct contant en gepast aan de bezorger kunt betalen. De extra kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn € 22,50 per bestelling.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »