Over ons

Wie zijn wij?

HDBTconnect biedt u een uitgebreid assortiment artikelen aan AV (beeld en geluid) apparatuur voor de professionele gebruiker en een breed productscala aan apparatuur gebaseerd op de HDBaseT technologie. Wij zijn daarbij uw complete partner voor advisering en indien gewenst installatie. HDBTconnect werkt voor mensen die kwaliteit en service kunnen waarderen: particulieren, installatiebedrijven, scholen, retail, horeca, musea en themaparken. HDBTconnect verkoopt en levert haar producten via internet en heeft als unieke service een klantendesk (via mail en telefoon) die u adviseert en met u meedenkt. Omdat wij de werking van de producten garanderen bevat de webshop uitsluitend door ons geselecteerde producten en merken waar wij achter staan om deze garantie te kunnen verlenen.

HDBTconnect is onderdeel van de Sol4 groep. Sol4 is al jarenlang een innovatieve partner die complete en passende oplossingen biedt op het gebied van geluid en beeld.

                                        Peter van Beek, uw HDBaseT-specialist
Peter van Beek is de ondernemer achter deze website en heeft veel kennis van HDBaseT. Met zijn professionele team geeft hij graag vrijblijvend advies en staat u graag te woord over onze producten. 

Naast deze website is Peter van Beek oprichter en eigenaar van het bedrijf Sol 4. Sol 4 is al jarenlang een full-service partner in audio en audiovisuele systemen voor retail, musea, themaparken en andere publieke plaatsen. Voor wat meer complexere HDBaseT vraagstukken en als installatie gewenst is zijn wij uw oplossende partner, afgehandeld via Sol4. Voor meer informatie over Sol4 en haar gerenommeerde klanten kunt u kijken op de website www.sol4.nl

Hulp bij installatie?

HDBTconnect kan u helpen met de installatie van alle apparatuur welke aangeboden wordt op de website. Mocht u de apparatuur niet zelf willen installeren kunt u een maatwerk offerte aanvragen aan de hand van uw persoonlijke situatie. Informeer hier vrijblijvend naar.

U kunt een aanvraag doen door te bellen met Peter van Beek via 015-8896709 of te mailen naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »