Over ons

Wie zijn wij?

HDBTconnect is gespecialiseerd in signaaldistributie over UTP. Een van onze best verkochte producten is het coaxkabel over UTP pakket van het Canadese MuxLab. MuxLab heeft deze kleine kastjes speciaal ontwikkelt voor huizen en bedrijven waar wel netwerkkabel, maar geen COAX (televisie via de kabel) verder reikt dan de meterkast.                                        Peter van Beek, uw HDBaseT-specialist

Peter van Beek is de ondernemer achter deze website en heeft veel kennis en ervaring met signaaldistributie. Elke dag geeft hij adviezen over het aansluiten van de Muxlab 500306.

Naast deze website is Peter van Beek oprichter en eigenaar van het bedrijf Sol 4 Audio. 

Sol 4 Audio heeft zich sinds 2006 gespecialiseerd in geluidsinstallaties voor bedrijfsmatige toepassing. Glastuinbouw en bedrijfshallen zijn de sectoren waar Sol 4 actief in is. De Missie van Sol 4: Wij willen mensen blij maken met muziek. We zijn er dan ook trots op dat Sol 4 er keer op keer in slaagt om betrouwbare geluidsinstallatie samen te stellen die de continuïteit waarborgt, eenvoudig bedienbaar is en bijdraagt aan de sfeer. Onze grootste waardering is de lach van de mensen die de audio horen. Wij configureren en installeren geluidsinstallaties op maat.

Wilt u meer informatie of maatwerk, neem dan contact met op via email, telefoon of livechat. Wij helpen en adviseren u graag!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »