KabelTV over UTP (2-pack)

MuxLab heeft deze kleine kastjes speciaal ontwikkelt voor huizen en bedrijven waar wel netwerkkabel, maar geen COAX (televisie via de kabel) verder reikt dan de meterkast. Zonder nieuwe kabels te hoeven trekken is het mogelijk om televisie te kijken via de binnenkomende coax lijn. Volgens MuxLab werkt dit tot een maximale lengte van 100 meter, maar wij van HDBTconnect hebben geconstateerd dat dit onder optimale omstandigheden getest is en adviseren daarom een maximale UTP kabellengte van 40 meter. Dit heeft zich in praktijk bewezen!


De MuxLab Kabel TV over UTP (MuxLab 500306) werkt uitsluitend in een “p2p” CAT(5e, 6 of 7) kabelverbinding zonder tussenkomst van routers, switches en dergelijke. Dit product werkt ook niet in combinatie met powerline adapters.

Klik hier en lees hier een zeer uitgebreide product beschrijving.

Klik hier een lees de Nederlandstalige installatiehandleiding.

 

U ontvangt nu tijdelijk bij aanschaf van dit product een set F-connector naar COAX verloopstukjes gratis.

 

KabelTV over UTP (2-pack)
MuxLab KabelTV over UTP (2-pack)

KabelTV over UTP (2-pack)

Merk: MuxLab

Levertijd: 1-2 dagen

Coax signaal verlengen via UTP kabel tot maximaal 100 meter kan dankzij deze handige signaal-converter.

  • De professionele oplossing voor COAX over UTP
  • Levenslange fabrieksgarantie
  • Grote voorraad, voor 16.30 besteld, morgen in de brievenbus

€145,00

Reviews

Vele tevreden gebruikers gingen u voor.

“Omdat ik de Ziggo XL extra box wilde vervangen door de Mediabox Next was ik niet gelukkig dat dit alleen maar door Coax met elkaar verbonden kon worden ipv UTP (die ik er vorig jaar speciaal voor gelegd had ivm de grote afstand): Nu met de Maxlab ertussen werkt het over 40mtr (wel versterker ervoor) signaal kwaliteit is "redelijk" geeft de media box next aan: Maar alles werkt perfect!”

Marcel

“Vanmiddag de 2 stuks Muxlab 500306 in gebruik genomen. Fijn via chat geholpen. Het werkt echt super. Wij maken gebruik van een Ziggo Horizonbox. Het is een heel goed alternatief als je zoals bij ons, niet de mogelijkheid hebt om direct de Horizonbox op coaxkabel van het hoofdaansluitpunt aan te sluiten.”

Els

“Deze kabel TV over utp werkt dus effektief. Eerst was er beetje twijfel omdat enkel het analoge signaal lukte en geen digitaal signaal. Maar na wat aanpassingen is ook de digitale TV van telenet in orde. Lengte van de ftp kabel is ongeveer 15m. Dus ja, het is een oplossing om Telenet TV (analoog en digitaal) door te sturen op plaatsen waar geen coax ligt maar wel een FTP. Alleen zou het wel handig zijn om op de behuizing van de adaptor een extra aansluitklem voor afscherming van de kabel te hebben. Dit geeft toch een beter restultaat.”

TRS - Jan

“Onlangs heb ik 2 van deze setjes besteld. Met het oog op de toekomst hebben wij in ons nieuwe huis alleen nog CAT kabels gelegd, echter biedt Ziggo (UPC) bij ons alleen COAX aan en daarom heb ik dit product aangeschaft. Het werkt perfect! Ook de service van HDBTconnect vond ik prettig. De mogelijkheid om een livechat te starten is echt handig en ze mensen die mij hielpen konden goed adviseren en dachten mee over oplossingen.”

Peter

“Perfect product, doet wat het moet doen. 15.00 uur besteld, de volgende ochtend om 08.30 uur stond PostNL met het pakket voor de deur. Heel fijn!”

W.K.

“Gevonden via het forum van Tweakers. Perfecte oplossing. De kabbellengte bij ons is 35 meter (Cat 5e) en er komt 75% signaalsterkte door, ook voor digitale tv. Helemaal goud!”

Minze

“dit product werkt goed in mijn huis, het TV beeld is prima. ik had nog een technische vraag, maar die is goed beanwoord door hdbtconnect.”

Pieter vd Mast

“Ik had geen coax kabel in huis die naar zolder ging, wel een netwerkkabel. met dit product kan ik nu digitale tv kijken op zolder over die netwerkkabel. beeld ziet er vergelijkbaar uit als beneden. tevreden.”

J.v.Wateren

“Werkt goed bij mij thuis.”

Maarten

Dé oplossing voor COAX over UTP.

F-Connector

Voor extra stevigheid

RJ45 connector

Met metaal verguld voor optimale signaaldoorvoer

Optioneel beschikbaar: 8 poorts hub

Deze maakt het mogelijk om een inkomende coaxverbinding over UTP te dupliceren naar 8 verschillende aansluitingen met de MuxLab 500306. Voor de levering van dit product maken wij graag een offerte op maat.

Optioneel beschikbaar: 16 poorts hub

Deze maakt het mogelijk om een inkomende coaxverbinding over UTP te dupliceren naar 16 verschillende aansluitingen met de MuxLab 500306. Voor de levering van dit product maken wij graag een offerte op maat.

COAX over UTP

Onder andere geschikt voor:

Nederland: Ziggo (ook oud UPC aansluitingen), Delta, Caiway, Kabel Noord, Stichting Kabelnet Veendam, Stichting Kabeltelevisie Pijnacker, Vereniging Campus Kabel (VCK), Kabeltex, CAI Harderwijk, CAI Bleiswijk, REKAM, KPN via dochtermaatschappij Glashart M

Belgie: Telenet, Numericable, VOO, Wolu-TV (Telenet), AIESH.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »