ID-AL NanoPlayer MKII

Audioplayer op een printplaat
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 - 7 dagen
product-banner
€215,00
Incl. btw

De NanoPlayer mkII is een zeer veelzijdige OEM audio board, ontworpen voor integratie om audio toe te voegen voor diverse doeleinde.


De NanoPlayer mkII leest audiobestanden in WAV en MP3-formaat, opgeslagen op SD / SDHC-geheugenkaart. Berichten afspelen, muziek of geluidseffecten. De activering werkt middels een ingang contact, of een opdracht uitgezonden door een afstandsbediening (apart verkrijgbaar).


De eerste map wordt gelezen als de spanning op de printplaat gezet wordt. Een tweede map wordt gelezen wanneer de ingang contact wordt geactiveerd of de infrarood controle wordt gebruikt.


De bestandsnamen en mappen bepalen de wijze van spelen: willekeurige of sequentiële weergave, gedeeltelijke of continu afspelen, onderbreekbare of ononderbroken loop, enzovoorts

  • Automatisch afspelen: het afspelen start automatisch bij het inschakelen (configureerbaar).
  • Interactiviteit: een ingang op droog contact beschikbaar om de weergave te activeren wanneer geactiveerd, hetzij op de opsporing of op selectie.
  • Laag energieverbruik: de consumptie van de speler is zeer laag en biedt dus lange autonomie bij voeding op batterij. De Nanoplayer mkII is daarom geschikt voor outdoor-toepassingen met behulp van zonne-energie.
  • Geïntegreerde versterker: sluit direct op luidsprekers of een stereo line-uitgang.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »