Cerevo LiveShell X (CDP-LS04A)

Live video streaming met audio zonder PC. H.264/H.264 codec tot 1080/60p, opnemen via microSD en live streamen to wel 3 streams tegelijk. De LiveShell X is ontworpen voor uitzending in professionele hoge kwaliteit!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 - 7 dagen
product-banner
€999,00
Incl. btw

H.265/H.264 live encoding tot wel 1080/60p.

LiveShell X ondersteunt streaming met bitsnelheden tot 1080/60p (professionele video).
Daarnaast kunt u dankzij de ondersteuning voor de nieuwste H.265 video codec dezelfde kwaliteit video als H.264 streamen met de helft van de bitsnelheid of met dezelfde bitrate als H.264. De LiveShell X kan ook gebruik maken van H.264-codering om compatibiliteit te garanderen met de bestaande streaming diensten.

 

Naar wel 3 servers tegelijk streamen

De multi-streaming-functie maakt het mogelijk om te streamen naar meerdere diensten gelijktijdig. Tevens kunt u deze optie gebruiken om direct te streamen naar een back-up server. U kunt ook meerdere streams uitzenden naar een streaming-dienst op verschillende bitrates. Ondersteund worden onder andere YouTube, Facebook Live, Twitcasting, Twitch en Ustream. Ook met servers als WOWZA, SHOWROOM, J-STREAM, Fresh! en Akamai kan de LiveShell X naadloos communiceren.


Realtime opname tijdens de live streaming (H.264/H.265)

LiveShell X kan opnemen op een microSD-kaart. Als u LiveShell X alleen wilt gebruiken voor het opnemen van registraties, kan er in 1080/60p Full HD-video worden opgenomen. LiveShell X zal de uiteindelijke videouitgang op nemen, zoat er een exacte kopie ontstaat met inbegrip van alle logo's op het scherm of graphics toegevoegd via Dashboard. 

6 uur batterij!

De meegeleverde accu van de LiveShell X gaat tot wel 6 uur mee. En als u de adapter inplugt of verwijderd heeft dat geen invloed op de uitzending.

De LiveShell X:

  • Beschikt over Monitor output (met VLC).
  • Schakelt zelf weer in bij eventuele netwerstoringen
  • Volledig bedienbaar via het Dashboard (via PC, telefoon of tablet). MEt Dashboard kunt u logo's, ondertiteling en andere graphics (transparant PNG) toevoegen aan de eindmix.
  • Is ook geschikt voor streaming over 'gesloten' netwerken.


 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »