Cerevo CDP-LS02A LiveShell PRO EU

Het beeld vanuit een camera of fototoestel met filmmodus uitzenden via internet? Het kan met dit unieke apparaat! De LiveShell PRO maakt het mogelijke om live streams te broadcasten gecodeerd in hoge kwaliteit.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen
product-banner
€800,00
Incl. btw

De LiveShell PRO maakt het mogelijke om live streams te broadcasten gecodeerd in hoge kwaliteit (H.264+AAC) met een resolutie van 720p en een bitrate tot 10 Mbps. De H.264-codering kent 3 instellingsprofielen: "high", "main" en "baseline". LiveShell PRO kan ook broadcasten vanaf iOS en is daardoor breder inzetbaar dan alleen vanaf computers en Android apparaten.

Via HDMI-kabel en met H.264-compressie levert de LiveShell PRO video van zeer hoge kwaliteit. Eenvoudig te bedienen vanaf computer of smartphone. Remote control van de LiveShell PRO is mogelijk via de web-applicatie: "Dashboard". Met Dashboard kan het volume worden aangepast en kunnen ondertiteling- en kwaliteitsopties worden ingesteld. Dit alles zonder de videostroom te onderbreken. Naast de computer is deze web-applicatie ook instelbaar via Android of iOS. Dashboard kan direct worden gebruikt; er is geen installatie nodig.

Standaard regelt LiveShell zelf de framerate en beeldkwaliteit van de videostroom. Indien gewenst kunnen de instellingen door de gebruiker worden aangepast.


Verander beeldverhouding live: 

U kunt spelen met instellingen zoals de verhouding. Dan lijkt de beeldverhouding zoals die in de bioscoop of die van oude foto's. Verhoudingen van zowel 4:3 als 16:9 zijn mogelijk.

Stel een ondertiteltekst in met behulp van computer of smartphone via LiveShell PRO Dashboard. Eenvoudigweg intikken van de tekst toont de ondertitel rechtstreeks op het scherm. Instelbare eigenschappen zijn: lettergrootte, kleur, achtergrondkleur, positie, enz. In plaats van een tekst kan ook een opgestuurde afbeelding worden getoond.

LiveShell PRO kan verbonden worden met HDMI of composiet. Tot en met drie verschillende audio-ingangen kunnen worden gebruikt: stereo microfoon (condensed microphone), lijn-niveau en HDMI audio voor de microfoon van de camera.

De 3 audiokanalen zijn afzonderlijk in te stellen en worden gemengd door LiveShell PRO voordat deze worden gebroadcast. Bijvoorbeeld het mengen van achtergrondmuziek (BGM) met een stem (microfoon) is eenvoudig mogelijk. Hiervoor zijn geen andere apparaten nodigBetrouwbare output monitor. Nuttige geïntegreerde piekmeter

De LiveShell PRO kan worden verbonden met een TV voor testen. Indien daarvoor geen TV beschikbaar is kan ook de geïntegreerde piekmeter van het LCD-scherm worden gebruikt.

Videostroom-diensten als Ustream, YouTube Live, NIconico Live, Justin.tv, JStream, Akamai en LimeLight worden ondersteund. Ustream in combinatie met het LiveShell PRO Dashboard maakt het mogelijk de Rec ON/OFF-instelling te veranderen. Ook met een eigen server kan een live videostroom worden opgezet. Deze server benodigd dan RTMP broadcast. LiveShell is ook geschikt voor gebruik met FMS 4.5, Wowza 3.5 en Red5 1.0 servers.

Voor professioneel gebruik van de LiveShell is het gebruik van oplaadbare batterijen essentieel. De levensduur van de batterij is drie uur. De batterij is gemakkelijk te vervangen. De LiveShell PRO is zodanig instelbaar dat deze de videostroom hervat na aansluiten van de AC-adapter. Dit komt van pas na een stroomstoring en is cruciaal als het gaat om rechtstreekse uitzending.

Bij gebrekkige verbinding met internet is het handig om tijdens het filmen een auto-herstelsysteem te hebben. Als de internetverbinding onderbroken raakt, wacht LiveShell totdat de verbinding weer actief is en herstelt het uitzenden zonder dat er verdere configuratie benodigd is.

Met een enkele schroef kan een HDMI kabelklem worden ingezet, zodat de HDMI niet onverwachts losschiet tijdens het filmen en uitzenden. Tijdens het bedienen kan per ongeluk een toets worden ingedrukt. Om dit te voorkomen heeft de LiveShell een speciale toetsblokkerings functie. Ook kan deze functie worden geactiveerd via Dashboard.

5/5

Dennis Vinke Geplaatst op 20 Maart 2014 at 12:37

Keihandig apparaat. Doet wat het moet doen zonder fratsen. Keigoed apparaat, binnen 2 dagen geleverd.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »