Ga terug

Ziggo stopt met de Extra Mediabox XL

 • Geplaatst op
 • Door Peter van Beek
 • 2
Ziggo stopt met de Extra Mediabox XL

Ziggo stopt met de Extra Mediabox XL

Ziggo heeft aan haar klanten met een extra MediaBox XL een bericht gestuurd om te melden dat ze per 1 oktober 2020 stoppen met de extra MediaBox XL.

De vervanging hiervoor is de Ziggo CI+ module of de Ziggo Mediabox Next. In tegenstelling tot de MediaBox XL werken deze twee vervangers uitsluitend via COAX kabel.

Heeft u in het verleden een tweede Mediabox XL gehad welke aangesloten was via UTP netwerkkabel, dan is de MuxLab 500306-2pk de oplossing om een COAX-signaal over een UTP (netwerkkabel) te kunnen versturen. Zo is het mogelijk, om zonder nieuwe kabels te hoeven trekken, TV te blijven kijken op een tweede, derde, vierde..... TV.

Let op: De MuxLab Kabel TV over UTP (MuxLab 500306) werkt uitsluitend in een “p2p” verbinding zonder tussenkomst van routers, switches en dergelijke.

Reacties

 1. Henk Henk

  Gisteren besteld, vandaag geleverd en 10 minuten later werkte het. Hiermee kun je de verouderde Ziggo spullen toch via data aan de praat krijgen.

  Prima werk van HDTBconnect!

 2. Peter van Beek Peter van Beek

  Nee helaas. De NEXT werkt alleen met COAX signaal.
  U kunt het coaxsignaal splitten en dan met de MuxLab 500306 alsnog het coax signaal over netwerkkabel sturen.

 3. lody v.d.moosdijk lody v.d.moosdijk

  Kan een media box next als tweede kastje gecombineerd worden met een horizon xl mediabox worden verbonden met een ethernet kabel

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »