Exstreamer 120
Netwerk audio decoder. Zet een IP audio signaal om naar een analoog audio signaal. Mocht de verbinding wegvallen, bevat deze decoder ook een SD ingang. De decoder kan dan een mp3 bestand vanaf de SDkaart spelen en zal in de tussentijd blijven proberen om verbinding met de server te maken. Deze decoder is uitgerust met een LCD scherm dat precies weergeeft wat het apparaat streamt of afspeelt. Alle Barix apparatuur is in te stellen via een eenvoudige webinterface.
Exstreamer 120
Barix Exstreamer 120

Exstreamer 120

Merk: Barix

Levertijd: 1 - 7 dagen

Tags: streaming

Netwerk audio decoder. Zet een IP audio signaal om naar een analoog audio signaal. Mocht de verbinding wegvallen, bevat deze decoder ook een SD ingang.

  • De professionele oplossing voor COAX over UTP
  • Levenslange fabrieksgarantie
  • Grote voorraad, voor 16.30 besteld, morgen in de brievenbus

€219,00

Dé oplossing voor COAX over UTP.

F-Connector

Voor extra stevigheid

RJ45 connector

Met metaal verguld voor optimale signaaldoorvoer

Optioneel beschikbaar: 8 poorts hub

Deze maakt het mogelijk om een inkomende coaxverbinding over UTP te dupliceren naar 8 verschillende aansluitingen met de MuxLab 500306. Voor de levering van dit product maken wij graag een offerte op maat.

Optioneel beschikbaar: 16 poorts hub

Deze maakt het mogelijk om een inkomende coaxverbinding over UTP te dupliceren naar 16 verschillende aansluitingen met de MuxLab 500306. Voor de levering van dit product maken wij graag een offerte op maat.

COAX over UTP

Onder andere geschikt voor:

Nederland: Ziggo (ook oud UPC aansluitingen), Delta, Caiway, Kabel Noord, Stichting Kabelnet Veendam, Stichting Kabeltelevisie Pijnacker, Vereniging Campus Kabel (VCK), Kabeltex, CAI Harderwijk, CAI Bleiswijk, REKAM, KPN via dochtermaatschappij Glashart M

Belgie: Telenet, Numericable, VOO, Wolu-TV (Telenet), AIESH.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »